vineri, 3 februarie 2012

    Este  iarna,iarna adevarata!E drept ca au fost cateva zile de cosmar,a batut vantul si a viscolit 50 ore,dar cand s-a oprit era o feerie.O "feerie" era si drumul pana la Focsani ....blocat in totalitate si tinut asa vreo doua zile ca de..erau altele mai importante!!Acum iar a nins si cu toate amenintarile de diferite culori.... ma cam strange in spate sau chiar ma tem, ca sunt in calea tuturor vanturilor si viscolelor.Cand ma uit pe geamul de la bucatarie imi aduc aminte de Desertul tatarilor,dar imi asum alegerea...am vrut viata la tara, in liniste.
Dupa o bucata de vara si o toamna lipsite complet de precipitatii...patura groasa de zapada este mana cereasca,trebuie sa recunosc!Am munti de zapada in curte, in gradina,pe terasa... in fiecare zi trebuie facute carari ca sa putem circula,dar ce frumoasa este...alba,imaculata,stralucitoare...o minune!!

 Domnisoara ne arata de unde a batut vantul,  iar pentru Cornus.... este momentul de glorie...crengile rosii ies in evidenta pe albul stralucitor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu